Hallo Welkom op mijn homepage

Omdat nu iedereen dat graag wil weten even een kort stukje over mezelf
Ik ben Willem van Dijk. Geboren in Amsterdam-Oost
En omdat ik op school eigelijk alleen maar goed was in tekenen en de rest me geen reet interesseerde ging ik vaak niet naar school en hing ik rond in de binnenstad van Amsterdam daar stond ik dan regelmatig voor het raam van Tattoo Peter ( de Haan ) te gluren.en droomde dan van een Tattoo op me arm. Toen ik op een goede dag wat geld had ging ik naar binnen, maar na 20 seconde stond ik weer buiten ik was geen 18 dus oprotten.

Na een maand of twee rondhangen kwam ik thuis en toen had me ouwe heer een plan ik moest maar een baan zoeken. Nou zoek maar een baan voor een straat schoffie van 14 jaar. Geen winkel wou me hebben Lang haar, grootte bek, dus had Pa een beter plan om de hoek was het slachthuis dus daar maar eens kijken ( Ma vond dit niet zo’n goed plan maar Pa is de baas.) Nou je snapt het al. Een boom van een kerel ene Herman ( De Voorman ) maakte een praatje met me Pa en zei tegen mij ( o.k .fl.80,00 gulden netto in de week en ik zie jou maandag ochtend 06.00 uur., En tegen me Pa we zullen dat mannetje wel even manieren leren ( Veel geleerd daar: Vlees stelen, Roken en Bier drinken. maar geen manieren )

Toen ik daar een paar weken werkte mocht ik met de grootte jongens mee de walletjes op. En kwam ik op een goede dag weer in het keldertje van de helaas te vroeg overleden Tattoo PETER terecht. Nu glipte ik er door dus liet ik daar met een machine mijn eerste Tattoo zetten, ( Ik had al wat zelf geprutst met een naald en wat Oost-Indische inkt.) Maar met een Machine…Shit wat deed dat pijn ik dacht die gek prikt dwars door me heen.Gelukkig is het tegenwoordig een stuk minder pijnlijk met die nieuwe machines en naalden.


Na vele Tattoos te hebben te laten zetten door Tattoo Peter en zijn Broer Ome Jan ( Hus ) ben ik op 20 jarige leeftijd verhuisd naar Lelystad omdat ik ging trouwen en er in Amsterdam geen huis te huur was. En ben daar toen in de bouw gaan werken.
Toen ik jaren daarna zonder werk kwam en weer eens een dagje Amsterdam ging doen met me Vrouw ( Brenda ) en me dochters Angélique en Natasha liep ik weer eens bij Peter zijn shoppie in en liet daar toen de namen van me dochters zetten. fl.25,00 per stuk omdat ik het was 2 voor fl.40,00 .
Onderweg naar huis zeg ik tegen me vrouw je zal toch speciaal voor een Tattoo naar Amsterdam moeten: fl.40,00 voor de Tattoo, fl.25,00 benzine en dan nog een half uur een plekkie voor je auto zoeken plus fl.5,00 parkeergeld is. Halve dag weg plus fl.30,00 waar je niks voor krijgt er moest eigenlijk een Tattoo shop in Lelystad zitten !!!!!!!!!!!!


Shit dat is het HET gat in de markt. Dus na veel zoeken, vragen en bellen en met behulp van een vriend Raymon Jacobs heb ik een paar Tattoo machines en inkt op de kop getikt en ben gaan oefenen bij vrienden en familie, Je snapt het al geen vriend meer over en uit de familie verbannen ben ik me eigen shop begonnen ( gelukkig heb ik me vrienden en familie weer terug gekregen nadat ik eerst de rotzooi had opgeknapt.)


En tot heden ben ik nog steeds de gelukkige eigenaar van de eerste Tattooshop van Flevoland.
En de enige Tattoeéerder in Lelystad die erkend is door de Nederlandse Bond van Tattoeéerders. En dus werkt volgens de Hygiënische normen van de N.B.T. en met
Niet schadelijke kleurstoffen.
Bedankt voor het bekijken van mijn website en ik hoop je binnenkort te mogen begroeten in mijn shop.

Nog even dit:
Deze website is gemaakt door mijn vriend en klant Chris Zandbergen en ik ben er erg trots op.

Willem